Orlando Bloom 4 ever!!!
Mennyi az idő?
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Orlando
 
Filmek
 
Egyéb(GYU)
 
ROVATOK
 
Teve kari
 
Infók, szavazás
 
Oldalaim

Orlis
Vidis

 
Halgass zenét!!!

Várd ki, hogy elinduljon, akkor is ha a lap nem megjeleníthetQ!!!!!!
1.
Karib-t.
2. Into the West
3. Remember Me

 

 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
:::történetek:::
:::történetek::: : A karib tenger kalózai - írta: piper.lenny

A karib tenger kalózai - írta: piper.lenny

piper.lenny  2004.08.09. 13:49

3. rész: Titkaink...

A karib tenger kalózai

 

3. rész

 

Titkaink…

 

Nem tudtam, meddig aludhattam, de a nap már kisütött, a tenger, pedig újra békés volt. Egy elkülönített helyen voltam, de már az is jó jel volt, hogy élek, hiszen már valaki levetkőztetett, és megmosdatott. Mégsem dobtak ki a tengerbe. Ekkor a függönyön egy kis rés támadt, majd megnagyobbodott, és belépett rajta valaki. Nem láttam rendesen, de ahogy közelebb jött, felismertem Willt. Mosolygott.

-         Jobban vagy? – kérdezte. – Már egy egész napot átaludtál. – és mosolygott.

-         Will…

-         Csitt… ne beszélj sokat. Meg kellett fürdetnelek, és összevarrtam a sebedet.

-         De Jack… mit szólt, hogy…

-         Nem tudja. Megkértem, hogy had én ápoljalak, és ő megengedte, nem kérdezett. Aludj még egy kicsit, és később meglátogatlak. Hozok ételt is.

-         Haragszol rám?

-         Mért haragudnék?

-         Mert nő vagyok…

-         Nem haragszom, bár nagyon meglepődtem, de tisztellek, hogy ezt végigcsináltad. De mért vállaltad?

-         Mert nem volt mért maradnom.

Ekkor Will halkan kiment, és eligazgatta maga mögött a függönyt. Legalább ő vigyáz rám majd.

Megint sokáig aludtam, késő este jött be hozzám újra, hozott egy kis sózott sonkát, kenyeret, meg vizet, amit én gyorsan megettem, és közben végig nézett engem, azokkal a nagy barna szemeivel, melyeket én úgy imádtam.

-         Mindig tudtam, hogy te valahogy más vagy mint ők.

-         J

-         Nemo? Izé…?!?!?!

-         Namy. Namy a nevem.

-         Szóval Namy, tudd, hogy én nem fogom senkinek elmondani, sőt örülök, hogy így alakult.

Mellém ült, és én nem tudtam magam tovább türtőztetni. Odahajoltam hozzá, és gyengéden megcsókoltam, ő átölelt, és visszacsókolt, majd elhúzódott tőlem.

-         Ne haragudj… De annyira…

-         Csitt…

Felém fordult, és most ő csókolt meg. Gyengéden visszadöntött a felakasztott függőágyra, s elkezdte lehámozni rólam azt a kevéske ruhámat, majd fordultunk, és én tettem ugyanezt. Újra a hátamra fordított, miközben szenvedélyes csókokkal halmozott el. Mindketten hatalmas szenvedéllyel éltük át egymás közelségét, és egymáséi lettünk. És én nem akartam őt soha többé elengedni. Aztán már csak feküdtünk egymás mellett, gyengéden átkarolt, és a hajamat simogatta.

-         Szeretlek Will. – és ő elkomorodott.

-         El kell valamit mondanom: A hajót azért követjük, hogy az én szerelmemet, Elizabeth-et megtaláljuk.

-         Will… - sírni kezdtem. – Ezt mért nem mondtad előbb? Akkor ez mért történt meg?

-         Nem tudom… - látszott rajta, hogy legszívesebben megölné magát – Valahogy…

 A mondatot nem tudta befejezni, mert hirtelen feltárult a függöny, és Jack nézett ránk elkerekedett szemekkel.

- Will?! Nemo?!

- Namy. – javította ki Will, és gyorsan magunkra rántotta a takarót.

- Mi?

- Jack… - felültem, és a takaró felfedte melleim – így.

- Nemo! Izé Namy!

- Kérlek hadd maradjak veletek! Eddig sem voltam terhetekre!

- Hát…nem tudom. Ezt még meg kell vitatnia a hajó tanácsnak, addig is kérlek… nem tudom. Ez… - és kiment. Én ránéztem a férfira akit szerettem, ő pedig visszafeküdt mellém, és újra átölelt.

- Ne haragudj Namy…

- Nem haragszom…

Folytatjuk…

 

 
Orlis óra!
20:43
 
Képtárak
 
My sister site

 
Én vok!
 
Rólam
 
Versenyek
 
Naptár
 
Számláló
Indulás: 2004-02-18
 
Linkek
 
Magyar oldalak!
 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!