Orlando Bloom 4 ever!!!
Mennyi az idő?
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Orlando
 
Filmek
 
Egyéb(GYU)
 
ROVATOK
 
Teve kari
 
Infók, szavazás
 
Oldalaim

Orlis
Vidis

 
Halgass zenét!!!

Várd ki, hogy elinduljon, akkor is ha a lap nem megjeleníthetQ!!!!!!
1.
Karib-t.
2. Into the West
3. Remember Me

 

 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
:::történetek:::
:::történetek::: : A karib tenger kalózai - írta: piper.lenny

A karib tenger kalózai - írta: piper.lenny

piper.lenny  2004.08.09. 13:46

1. rész: utazás Willel

A karib tenger kalózai

Más szemszögből

 

1.rész

 

Utazás Willel

 

Ebben a kalandban az életem kezdődött újjá, végleg elhagytam mindenem: a hazám, az életem, és magamat.

Nyár volt, és a Karib tenger felől friss hírek érkeztek. Egy titokzatos hajókapitányról, és annak hajójáról. Azt is mondták, a part egy kis kocsmájában tanyázik eddigi kísérőjével, és most legénységet keres új hajójára. Hallottam, hogy fekete szakáll tért vissza közénk, mások, pedig Jack Sparrow-t emlegették. Elmentem és megnéztem…

 

Koszos kis kocsmák sorai mellett mentem el, és nem tudtam, hogy fogom megtalálni, ami nekem kellett, de ekkor hatalmas robajt hallottam, és kiáltozást, tudtam, helyben vagyok. Lány létemre fiú ruhában beléptem a koszos és zajos helységbe, s ott találtam a kapitányt, már szedte össze az embereket, és én is beálltam a sorba. Már úgy sincs mit vesztenem, hiszen mindenkim maghallt. Engem is kiválasztottak, és a többiekkel együtt a kapitány egy asztalhoz vezetett, ahol eddigi társa ült, egy korsó sör kíséretében, és gyorsan rendeltek mindannyinknak a nedűből. Hellyel kínálltak, de én csak álltam, zöld szemeimmel a kísérőre meredtem. Szakasztott mása volt apámnak, ugyanaz a barna haj, és szem.

-         Hé, te! Mért nem ülsz már le? Nem láttál még férfit? – kérdezte nyersen tőlem egyik útitársam. Nem válaszoltam, csak néztem.

-         Hé, hát nyelved sincs? – kitört a nevetés, ez is jól kezdődött.

-         Hagyjátok már! – szólalt meg az a drága barna hajú.

-         Rendben, mindenki írja erre a papírra a nevét, evvel jelzi, beáll közénk. – szólt közbe a kapitány. Mindenki, sorban felfirkantotta a nevét, én is, a barna után, a neve Will volt.

 

Másnap reggel indultunk, jó szelünk volt, s így gyorsan haladtunk. Mindenki csomagokat vitt fel, kivéve én.

-         Te nem viszel semmit?

-         Nem Will, nincs mit vinnem.

Nem tudom, mért volt ilyen kedves velem, ennyire látszana, hogy nem vagyok férfi? Sorakozó van…

Este pedig mulatság, de én nem mentem el rá…nem akartam egy csomó részeg pasas között édelegni. Inkább lefeküdtem. Azaz lefeküdtem volna, ha nem jön Will.

-         Te nem mész inni?

-         És te nem mész?

-         Éppen oda indultam.

-         Jó, én nem megyek, nincs kedve egy csomó részeg disznó között tántorogni, akik mole…- uuupsz, majdnem elszóltam magamat!!!

-         Ez igaz. Látom, nagyon szereted a bajtársaid.

-         Hát persze…

-         JJJJ

-         JJJJ

-         Mi a neved?

-         Namy, izé Nemo!

-         Nemo? Érdekes név, az enyém Will.

-         Tudom. J

Ö elment inni, én pedig aludni. Olyan kár, hogy fiúnak hisz…

 

Reggel kimentem friss levegőt szívni, és a kapitányba ütköztem. Megkérdezte, én mért nem voltam ott tegnap este, azt feleltem fáradt voltam, elfogadta.

-         Félsz a magastól?

-         Nem!

-         Elég ügyesen mozogsz?

-         Igen, kapitány!

-         És mi a neved?

-         Nemo!

-         Rendben…Nemo…akkor neked az árbocnál lesz a helyed, ha  szükséges, vitorlákkal is foglalkozol, egyébként meg csak kémleled a tengert. Megértetted?

-         Igen is, kapitány!!!

Végül is elég jó hely…Rögtön felmentem a kötélzetre, és figyelni kezdtem. Nem is olyan megerőltető munkám lesz itt fenn…gondoltam, de akkor még nem gondoltam a viharokra, amik hamarosan elértek bennünket…és majdnem az életembe kerültek…

 

 

Folytatjuk

 
Orlis óra!
20:43
 
Képtárak
 
My sister site

 
Én vok!
 
Rólam
 
Versenyek
 
Naptár
 
Számláló
Indulás: 2004-02-18
 
Linkek
 
Magyar oldalak!
 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!